Cautare

5053 de rezultate pentru "muresan alexandru director apia salaj" (4.03 secunde)
1955) a fost membru al Academiei Romane (din 1919), presedinte al Academiei Romane (1944-1946), fondatorul Asociatiei pentru Stiinta si Reforma Sociala (Institutul Social Roman, fondatorul Scolii Sociologice de la Bucuresti, primul presedinte al Casei Autonome a Monopolurilor Regatului Romaniei si presedinte al Consiliului de Administratie al Societatii de Radiodifuziune, ministru al instructiei, cultelor si artel, director generalal a Fundatiei Culturale Regale Principele Carol, fondatorul Muzeului National al Satului din Bucuresti.
"Am obtinut cel mai mare numar de voturi din judetul Salaj, aproape 40.000, dar prin legea stramba care functiona la acea data a intrat in Senat un alt candidat, Stan Petru, care a primit mandatul de senator cu 5.000 de voturi", isi aminteste Pop.
"Marita" ii are in distributie pe actorii Alexandru Potocean, Adrian Titieni, Lucian Iftime, Victoria Cocias, Andrei Hutuleac, Bogdan Dumitrache, Ana Ciontea.
- Editia aniversara Art Safari Bucuresti marcheaza premiere importante pentru arta romaneasca, printre care un pavilion expozitional de arhitectura contemporana la standarde internationale, demn de a gazdui valori universal, precum Brancusi, Cantor, Ghenie, Muresan etc.
Ileana Cazan, cercetator stiințific I, director adjunct al Institutului de Istorie "Nicolae Iorga" al Academiei Romane; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandru Mamina cercetator stiințțific, institutul de Istorie ' Nicolae Iorga ' al Academiei Romane, Bucuresti;
Astfel, Vicentius Petrescu (foto) este propunerea PD-L Constanta pentru functia de director de exploatare de la Canale Navigabile (fapt confirmat si de presedintele democrat-liberalilor constanteni, Mircea Banias), apoi este posibil ca Nicolae Sandru sa preia postul de director tehnic, iar Emil Macarie - cel de director comercial.
Alexandros Galiatatos este noul director general al AFDJ. ... Acesta din urma a fost insa inlaturat ieri din fotoliul de director general. ... Numirea liberalului in functia de director general al AFDJ a reprezentat o surpriza atit pentru salariatii din societate, cit si pentru colegii de partid ai acestuia.
Take, Ianke si Cadir - Ana, director - Grigore Gonta, "Chicago" - Roxie Hart - regia Ricard Reguant, Machinal - Helen Jones, director - Alexander Hausvater, Jocul dragostei si al intamplarii (The Game of Love and Chance - Miravaux) - Silvia, director - Felix Alexa, Cadavru Viu - Liza, director Gelu Colceag, Mofturi la Union dblquote - Fifi, director - Gelu Colceag, "Crima pentru pamant dblquote - Daria, director - Grigore Gonta, "Apus de soare" - Doamna Maria, regia Dan Pita, "Visul unei nopti de vara" - Hellena, regia Felix Alexa, "Hic Sunt Leones" - Manechin, regia Dan Puric, "Sanziana si Pepelea" - Muma Padurii - regizor Dan Tudorpar Colaborare teatru - "Celalalt", la teatrul Metropolis, -Ea - Regia Carmen Vestemeanu "Tinerete fara batranete si viata fara de moarte", regia Dan Tudor "Micul Paris" Circul Globus - Mimi, regia Brandusa Novac 1999 - 2000 - The Daya Troup - Copilul Divin (The Divine Child), director - Chris Simion Filme:
Alexandru Sassu, presedintele director general al SRTV a fost audiat luni la Comisiile de cultura in legatura cu difuzarea de catre televiziunea publica a inregistrarii intalnirii dintre Decebal Traian Remes si Ioan Avram Muresan.
Institutia care va rula fonduri europene, incepand din 2007, a atras peste 200 de candidati la concursul de luna aceasta organizat pentru ocuparea posturilor la Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj.
Agentia de Plati pentru Interventie si Agricultura (APIA) va acorda subventiile inca din luna septembrie-octombrie, de la buget, UE urmand sa aloce apoi sumele cheltuite, a afirmat Motreanu.
Primarul Gheorghe Bece, din Macesu de Sus, este nemultumit de lipsa de intelegere a Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) Dolj, care nu ia in calcul faptul ca fermierii din localitatea sa sunt, de fapt, niste tarani batrani, care nu pot sa mai mearga nici pana la poarta casei lor, daramite pana la Segarcea pentru a depune cererile de finantare a culturilor.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu il contrazice pe presedintele Traian Basescu in privinta capacitatii Ministerului Agriculturii de a rezolva problemele de la APIA.
Potrivit lui Constantin Negrea, directorul coordonator al Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Gorj, programul de distribuire de alimente provenite din fondurile comunitare se va desfasura in perioada 15 august - 31 decembrie 2009.
Dupa cum sustine directorul executiv al Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), Marius Carp, cateva mari companii internationale de leasing operational intentioneaza sa intre incepand de anul viitor pe piata romaneasca de profil.
„Contrar optimismului afisat de colegii de la Asociatia Producatorilor si Importatorilor Auto (APIA), piata auto nu numai ca va stagna in 2006, ba chiar se va restrange cu 7-10%. ... In acest sens, prin intermediul APIA, se va incerca protejarea comertului cu masini noi.
De aceea, reprezentantii Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA) au cerut autoritatilor romane masuri care sa limiteze cresterea importurilor de masini second hand dupa integrare, invocand necesitatea protectiei mediului si siguranta in trafic.
Agentia de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA) isi aliniaza criteriile de acordare a subventiilor la cele din Uniunea Europeana. ... Ministerul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale a demarat proiectul "Gaseste-ti parcela", proiect desfasurat prin intermediul Agentiei de Plati si Interventii pentru Agricultura (APIA).
Functionarii publici si personalul contractual al Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) vor beneficia de salarii de baza majorate cu 75% fata de cele prevazute de legislatia privind salarizarea functionarilor publici si a personalului contractual.
Astazi este ultima zi in care producatorii agricoli din tara mai pot solicita Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura (APIA), ajutoarele agricole in bonuri valorice, potrivit Ordonantei 65/2006.
google-analytics.com